Levande Vatten

Människokroppen består av cirka 70% vatten. Det är inte svårt att förstå att vi, för att må bra, behöver dricka vatten som återfuktar oss optimalt, även på cellnivå.

Levande vatten är rent, basiskt, har en negativ laddning och en struktur som gör det lättupptagligt för kroppens celler. Levande vatten finner vi i naturen; i bäckar, floder och hav. Det rör sig ständigt, renar och svalkar sig själv genom att hoppa och porla.

Idag är rent och friskt vatten inget vi kan ta för givet. Svenska vatten är förorenade av farliga ämnen som PFAS, kemikalier läkemedelsrester, bekämpningsmedel och hormonstörande ämnen mm. Många av ämnena kan inte reningsverken hantera.

Genom innovativ vattenteknologi som effektivt minskar mängden farliga ämnen kan du få rent, levande vatten direkt från din vattenkran vilket ger din kropp bättre förutsättningar för optimal hälsa.

Vill du veta mer om Levande Vatten? Boka 30 minuter info med en Q&A.

Boka tid

A Mission For Change

"We are a community that have come together to create a world where we can all thrive in sustainability and abundance"

Gör verklighet av dina drömmar, genom levande vatten
Lär dig att bygga en inkomstström genom en japansk vattenteknologi som omvandlar kranvatten till "källvatten" och som används av många läkare världen över.

Vi erbjuder dig verktygen du behöver
En teknologi alla behöver som skapar frihet och hälsa på alla plan. En unik affärsmodell och ett genuint supportnätverk. Automatiserad affärslösning som kan skötas var som helst, när som helst.

Är du intresserad av Holistisk hälsa
Vill du arbeta med denna fantastiska teknologi är du välkommen att ansöka genom nedan formulär.  

KONTAKTA MIG

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig så snart jag kan.